Horari

Diumenge 17 de març de 2024

13:00

Benvinguda 

Entrada al pati de l'escola pel carrer Roger de Llúria núm. 19 de Barcelona. Aperitiu. Per als més petits: “pintacares” i taller de malabars

13:30

Dinàmica de coneixement 

Liderada pel  Grup de Colònies i Campaments Casp (GCCC).

14:00

Dinar Popular

Us recordem que cada participant/família ha de portar el seu propi dinar (tupper, entrepans o el que vulgueu que no s'hagi d'escalfar) i, si pot ser, alguna cosa de postres per compartir (per exemple, fruita, galetes, algún pastís o dolç… qualsevol aliment que es pugui repartir bé). A l’escola hi haurà taules muntades, tovallons, gots i gerres amb aigua, plats i culleres de postres i cafès.

14.45

Postres compartides, molt ben amenitzades…

15.30

Gimcana Familiar per la Barcelona ignasiana

Inici de la Gimcana Familiar dins l’Església del Sagrat Cor. 

17:00 - 18:15

Conferència a càrrec del Pare Josep M. Rambla i equip EIDES: "Barcelona: un nou començament. L'estada de Sant Ignasi a Barcelona (1524-1526)"

*** Degut a la gran acollida de l'acte, hem hagut de canviar el lloc: serà a la Sala Torelló del Col·legi de Casp. L’entrada és la mateixa que per l’Aplec: Llúria 19, travessant el pati del col·legi. 

18:15 - 18:45

Xocolatada popular per a tothom

Fi de la gimcana i de la conferència. Per berenar oferirem una xocolatada popular (xocolata i pa de pessic) per a tothom al pati de l’Escola Casp (c/Roger de Llúria, 19).

18:45

Entrada a l'Església del Sagrat Cor

19:00 - 20:00

Eucaristia Familiar d'Acció de Gràcies

Conclourem la jornada amb una celebració eucarística d'acció de gràcies a l'Església del Sagrat Cor de Casp (c/ Casp 27, Barcelona).
Al final de l'Eucaristia, ens farem una foto de família ben bonica. 

 Hi esteu tots i totes convidades. Us hi esperem!